Tibro

 

Höstens kurser i Tibro

Workshop 10 oktober, Anderstorpsvägen 4. 9.30 -13.00  

Skönare Axlar och nacke, en skön förmiddag med Feldenkrais.

En skön förmiddag där du får landa i dig själv. Feldenkraislektionerna är för hela kroppen, men utvalda för att dina axlar och nacke ska må extra bra. I vardagen spänner vi ofta omedvetet oss själva. Vi har fullt upp, kanske stressar eller sitter framför mobil eller dator. Eller vill du som jag fortsätta vara aktiv, i mitt fall att njutningspaddla kajak. Detta blir en förmiddag med tillfälle att hämta energi och slappna av. I mitten är det en kort paus med lite te och tilltugg. Gruppen kommer vara liten. Endast 6 deltagare. Så skynda att boka plats om du vill vara med.
Anmälan: senast 7/10 till
info@anneliewennberg.se eller sms 070 2636771.
Plats: Anderstorpsvägen 4. Rultiga Ruts lokal.
Pris: 495 kr.
Betalning vid bekräftad plats.  4 platser kvar.
Varmt välkommen.

Terminskurser.

 Kortkurs 5 ggr        Terminskurs 10 ggr
Tisd 15/9                     Onsd 16/9 
19:15 -20:15                kl 18 -19 

Finns möjlighet att hoppa in i onsdagsgruppen om du är intresserad


Mer information om Tema hittar du nedan på respektive kurs information.

Plats Anderstorpsvägen 4, Rultiga Ruts lokal.  Fd Snickarteatern, ingång riktning norr / mot Häggetorpsskolan. Svart dörr, en trappa upp.

Jag har gruppstorlek på 6 deltagare under hösten pga covid-19 om inte riktlinjerna ändrar sig. Mer info om respektive kurs nedan.

Anmälan och betalning för kurs ( 5 + 10 ggr): senast 2 veckor  innan kursstart till info@anneliewennberg.se  eller 070 2636771.
Anmälan är bindande. 
I kursavgiften ingår en ljudfil som mailas till dig efter lektionen så att du kan öva hemma om du vill.  Jag kan inte ansvara för din teknik kan ta emot den, men gör så gott jag kan för att du ska lyckas. 

Prova på Feldenkrais

För dig som är nyfiken att prova en lektion och känna hur det känns innan du bestämmer dig för en kurs tex, eller som bara vill komma ändå och testa.  En gång är ett smakprov, men jag rekommenderar varmt att du provar en kurs på 5 ggr, då får du mer inblick vad det handlar om.

TISDAGAR/ Tibro 

Kurs med fokus på fötter. 5 ggr.
Start 15/9  kl 19:15 – 20:15 ca
Kursavgift 850 kr ( inkl 25% moms)
Våra fötter är viktiga, det är de som är grunden hos oss, de påverkar hela kroppen, leder, balans. Med mjuka feldenkraisrörelser får du utforska hur dina fötter kan slappna av och kopplar upp till hela kroppens balans.

Terminskurs Onsdagar/Tibro 19:15 -20.30 
Start: 16/9 kl 18- 19   ( uppehåll v 44)
Pris 10 ggr: 1595kr. ( inkl 25% moms)

 Information Tema Andning för hösten 20

Under rådande omständigheter… som vi hört många gånger i år. Även om du inte oroar dig för Covid – 19 så är det lätt att påverkas av nyhetsflödet och omedvetet spänna sig. Stress i vardagen, i arbetet påverkar oss, precis som våra vanor att “hålla” olika delar av oss själva.

Vår andning sker automatiskt i vårt nervsystem och utanför vår kontroll.  Att kunna andas djupt är inte enbart förenat med kopplingen mellan bröstkorgen och diafragman. Spänningar påverkar vår andning till det sämre.

Hela du är en del av din andning, när ansiktet och ögonen slappnar av, när axlar och ryggrad blir följsamma, när bröstkorgen blir mjukare kan din andning få mer plats och ge mer energi. Du kommer att få jobba med hela kroppen.

Lektionerna är i liggande på golvet

Du kanske tänker att det är ju nacken jag har ont i, andning passar inte mig. Men när en del förändras påverkas alla de andra. Och en mer flexibel bröstkorg tex är det bästa du kan ha för att hjälpa axlar och nacke. Ni som gått på kurs under flera år hos mig, vet att jag tjatar om bröstkorgen… men den är viktig för allt – inte bara för andningen..Följ med på en spännande upptäcktsfärd och få en skönare kropp och friare andning.

Du kan vara erfaren eller nybörjare.

Varmt välkommen med din anmälan.