Tibro

 

KURS START
I varje kurs ingår en ljudfil med lektionen inspelad. Denna mailas till dig och du kan då spara ner den digitalt för ditt personliga bruk. ( jag kan inte ansvara för att din teknik fungerar, men hjälper dig gärna så gott jag kan.

ZOOM ONLINE kurs:
Onsdagar start 15september, 5 ggr kl 19.00 via zoom
 
Låt hela kroppen vara med och bli rörligare:
Du kan vara nybörjare eller erfaren. Du utgår från din kropp och din  förmågor.

Kostnad 5 ggr 750 kr ( inklusive ljudfil som mailas till dig.)

Anmälan senast 14/9 till: info@anneliewennberg.se

Det kommer bli mer program under hösten, en del förhoppningsvis på plats i Tibro och också via ZOOM.

Mina funderingar kring tema framöver handlar om käke/ansikte där vi ofta har spänningar, självbild – den påverkas också av vår hållning, andning.
Om intresse finns kommer jag också att ha en dagkurs på onsdag förmiddag online med ZOOM. Hör av dig om du är intresserad. 

Grupplektioner online med  Zoom. Det innebär att du ligger hemma hos dig, med dator eller telefonen uppkopplad via en länk som du får utav mig.  Fungerar bättre än jag trodde. Deltagarna tycker det känns lika bra som vanligt. Även om en del saknar att komma hemifrån och få släppa allt.  Jag kommer fortsätta ha kurser på zoom, men även på riktigt, förhoppningsvis lite längre fram i höst.

Både kurser och workshop passar alla  som vill lära sig något nytt om sig själv, förbättra förmågor, bli smidigare och avslappnad i sin kropp, muskler och även i hjärnan! Släpp stress och unna dig en skön dag!

Varmt välkommen