Kurser

Inga kurser aktuella just nu. Ev enstaka gånger utomhus i Tibro i sommar. Kurser startar på zoom och om det går även  “på riktigt ” i september i Tibro.

 Grupplektioner online med  Zoom. Det innebär att du ligger hemma hos dig, med dator eller telefonen uppkopplad via en länk som du får utav mig.  Fungerar bättre än jag trodde. Deltagarna tycker det känns lika bra som vanligt. Även om en del saknar att komma hemifrån och få släppa allt. Men för dig som vill slippa  resa och just nu följa de rekommendationer som gäller är detta ett jättebra alternativ.

Mer information kommer….. undertiden jobbar jag på lite olika idéer  till exempel de här…..

Feldenkraisworkout – rörliga lektioner – fortsättning/ grund ( om du inte har ont), andning, ansikte/ käkar, kreativitet, balans…

Ryttare och golfare.

Dagkurs och kvällskurs..  

Ev blir det kurser utomhus i Tibro när det blir varmt i vår/sommar. Är du intresserad hör av dig så sätter jag upp dig på min maillista. 

 

Varmt välkommen med din anmälan.

Både kurser och workshop passar alla  som vill lära sig något nytt om sig själv, förbättra förmågor, bli smidigare och avslappnad i sin kropp, muskler och även i hjärnan! Släpp stress och unna dig en skön dag!