Kurser

Jag har just nu enbart kurser online med ZOOM. 

 Grupplektioner online med  Zoom. Det innebär att du ligger hemma hos dig, med dator eller telefonen uppkopplad via en länk som du får utav mig.  Fungerar bättre än jag trodde. Deltagarna tycker det känns lika bra som vanligt. Även om en del saknar att komma hemifrån och få släppa allt. Men för dig som vill slippa  resa och just nu följa de rekommendationer som gäller är detta ett jättebra alternativ.

Pågår just nu….

Följsamma fötter – 4 tisdagar i april:
Nu är tiden som man vill ut och promenera eller springa – bra tillfälle att se om sina fötter!
4 lektioner med fokus på fötter! Hur du använder dina fötter, fotleder och ben påverkar dig  hela vägen upp till huvudet. Alla har nytta av mjukare och smidigare fötter och fotleder! Passar alla, nybörjare eller erfaren.
När: Tisdagar 19:15 -20:30   ( 6  – 27 april)  4 ggr
Kursavgift: 520 kr inkl 25% moms,  ingår  inspelad ljudfil  för varje lektion, denna  mailas till dig i efterhand.
Anmälan: Senast 31/3 ( före påsk)  Till kursledaren Annelie Wennberg, info@anneliewennberg.se

 

Feldenkraisworkout!  3 Onsdagar i april.
Grovmotoriska feldenkrais lektioner för hela kroppen!  Sittande, liggande, gående, rullande…Inspirerande lektioner med korta stunder vilande på golvet. Hela kroppen är med. Om du bara har gjort lugna lektioner förut, så tycker jag absolut att du ska testa detta. Även om du  inte provat feldenkrais förut går det bra. Men om du har  större problem med smärta och ej provat feldenkrais förut så bör du gå en lugnare kurs först.
“Gör det omöjliga möjligt, det möjliga enkelt och det enkla elegant”  citat  Moshe Feldenkrais.

När: Onsdagar kl 19:15 -20:30   14 , 21  och 28 april.
Kursavgift: 390 kr.
Anmälan senast 10 april till: kursledaren Annelie Wennberg, ( info@anneliewennberg.se)

Ev blir det kurser utomhus i Tibro när det blir varmt i vår/sommar. Är du intresserad hör av dig så sätter jag upp dig på min maillista. 

 

Varmt välkommen med din anmälan.

Både kurser och workshop passar alla  som vill lära sig något nytt om sig själv, förbättra förmågor, bli smidigare och avslappnad i sin kropp, muskler och även i hjärnan! Släpp stress och unna dig en skön dag!