Kurser

I vanliga fall har jag haft kurser både i Tibro  och Skövde men i rådande läge är detta inte lätt, har har därför kursverksamheten vilande – där man möts på plats i en lokal. Avvaktar bättre tider.

Jag kommer att erbjuda grupplektioner via zoom. Det innebär att du ligger hemma hos dig, med dator eller telefonen uppkopplad via en länk som du får utav mig.  Jag behöver kunna se dig liggande på golvet.  Jag har provat detta med en grupp nu i november och det fungerar faktiskt bättre än förväntat.

Vill du vara med på Zoom? Hör av dig till mig, info@anneliewennberg.se, eller smsa 070 2636771.

Jag kommer även försöka mig på att ha någon zoom workshop lördag fm eller söndag em. Men  inget bestämt i skrivande stund. Intresserad? Höra av dig.

Både kurser och workshop passar alla  som vill lära sig något nytt om sig själv, förbättra förmågor, bli smidigare och avslappnad i sin kropp, muskler och även i hjärnan! Släpp stress och unna dig en skön dag!

Till våren hoppas jag kunna ha kurser utomhus.
Kurser för ryttare och Golfare står  på min lista… hör av dig om du är intresserad.

Vill du ha en kurs där du bor, med ditt golfgäng eller träningskompisar, tex en helgdag, eller på ditt jobb som friskvårdsaktivitet. Maila eller ring mig så kan vi prata mera!

Passar ingen kurs, kom i håg att Individuella lektioner finns.