Skövde

Efter jobbet kurs på onsdagar 15:45 -16:45

Enstaka workshop i stora salen / lördag eller söndag planeras. Är du intresserad hör av dig.

Prova på Feldenkrais  onsdag 2 & 9 sept  kl 15:45-16:45 , prova på pris 100 kr/ betalas med swish i samband med din anmälan.                     

Anmälan: info@anneliewennberg.se  eller 070 -2636771 

 

Terminskurs: ONSDAGAR kl 15:45 -16:45 Stora salen, 12 platser.

 Start 16/9  kl 15:45 -16:45 , 10 gånger( uppehåll v 44 )
 10 ggr. Tema andning.

Under rådande omständigheter… som vi hört många gånger i år. Även om du inte oroar dig för Covid – 19 så är det lätt att påverkas av nyhetsflödet och omedvetet spänna sig.

Vår andning sker automatiskt i vårt nervsystem och utanför vår kontroll.  Att kunna andas djupt är inte enbart förenat med kopplingen mellan bröstkorgen och diafragman. Alla spänningar påverkar vår andning till det sämre. 

Hela du är en del av din andning, när ansiktet och ögonen slappnar av, när axlar och ryggrad blir följsamma, när bröstkorgen blir mjukare kan din andning få mer plats och ge mer energi. Du kommer att få jobba med hela kroppen.  Lektionerna är i liggande på golvet

Du kanske tänker att det är  nacken jag har ont i, andning passar inte mig. Men när en del av dig förändras påverkas alla de andra. Och en mer flexibel bröstkorg tex är det bästa du kan ha för att hjälpa axlar och nacke. En mer flexibel bröstkorg påverkar din balans och din gång. Följ med på en spännande upptäcktsfärd och få behagligt rörligare kropp (och sinne). Att din andning blir bättre är en bra bonus! 

Du kan vara erfaren eller nybörjare. 

Kursavgift: 1595 kr
Anmälan och betalning senast 1 vecka före kursstart till : info@anneliewennberg.se eller sms 070 2636771

I kursavgiften ( 10 ggr kurser) ingår en ljudfil för varje lektion som kommer via mail för ditt personliga bruk. Du får själv ansvara för att din teknik fungerar att ta emot filen. Jag hjälper dig så klart om jag kan med det tekniska!