Företag

Grupplektioner på jobbet/företaget

Har du ett jobb där du använder kroppen mycket? Det kan  till exempel vara inom barnomsorgen, vården eller på en fabrik. Har din personal ett stilla sittande jobb framför en dator?

Din personal vet hur de ska göra vid tungt arbete, de har bra redskap att använda för tunga saker. De har bra arbetsplatser, kanske med arbetsbord som går att höja och sänka.  Du sponsrar kanske med gymkort eller massage. Men ändå har de ont eller är stressade?

Feldenkrais ger din personal egna verktyg.

Som arbetsgivare ger du med Feldenkrais dina anställda  egna redskap att ta  ansvar för sin egen hälsa. Första steget är medvetenhet om hur de använder sig själva  idag. Med Feldenkrais får de egna verktyg vad de kan göra för att förändra, förhindra  och minska smärta. Det är också avslappnade och stressreducerande. De får enkla vardagliga tips och övningar som går att göra i  sittande,  stående – eller liggande på golvet.  Det kan vara några få minuter eller en längre stund efter jobbet.

Jag utformar kurser efter specifika behov och önskemål utifrån vilka arbetsuppgifter som förekommer.  Jag kan komma till er arbetsplats och erbjuda Feldenkraislektioner i grupp. ( krävs golvyta på ca 3m2/ pers)