Kontakt

aw_kontaktAnnelie Wennberg
Auktoriserad Feldenkraispedagog
Legitimerad Arbetsterapeut

070-263 67 71
info@anneliewennberg.se
www.anneliewennberg.se

På Skolgatan 11 i Skövde  ( samma lokaler som ALN Friskvårdsguide) har jag möjlighet att ta emot mindre grupper samt för Funktionell Integrering ( individuella lektioner).   Jag har också  Medvetenhet Genom Rörelse grupper i Skövde och Tibro.Jag gör också Feldenkraiskurser i Medvetenhet genom Rörelse åt olika uppdragsgivare efter önskemål. Tex för ryttare och golfare!

Kursverksamheten är flyttbar. Jag åker dit du vill! Men terminskurserna är i Skövde  ( på Skövde Yogacenter) och Tibro på Danielas Dansskola, Hagagatan 6

GDPR: Jag har en rad mailadresser med personer som anmält intresse för information. Vill personen ej ha mail meddelar man mig och jag tar bort dem från listan. Jag skickar alltid mail där man inte kan se vilka som får mailen. Och lämnar givetvis ej adresserna vidare till någon.
Om du kommer på en individuell lektion/behandling, Skriver jag minnesanteckning på vad vi gjort, denna  förvaras i ett låst skåp på mitt kontor. Den finns inte på någon dator och kan därför ej spridas.

 

Jag innehar F-skattsedel.
Medlem i Svenska förbundet för Feldenkraispedagoger, SFAF. www.feldenkraismetoden.org  samt Förbundet Sveriges arbetsterapeuter.

Foto (nästan alla): Tommy Andersson, www.taphotography.se
Form: AnnaGrafik, www.annagrafik.se